Groot onderhoud bodem buitenbak

Als kleine, gezellige en enthousiaste rijvereniging, is iedere ruiter- en amazone, ongeacht op welk niveau je rijdt met jouw paard of pony, bij ons van harte welkom. 

Wij hebben een fantastisch clubterrein in Loenen met een (all weather) buitenbak en een heel knus clubhuis waar wij het hele jaar door met veel plezier van gebruik maken. Naast de wekelijkse spring- en dressuurlessen organiseren wij ook regelmatig wedstrijden en diverse andere evenementen en clubactiviteiten.  

Bijvoorbeeld ons jaarlijks terugkerend clubkamioenschap waar onze leden (jong en oud) fanatiek strijden om de felbegeerde titel en bokaal.

Door weer en wind maken wij gebruik van de buitenbak. Het is dan voor ons ook erg belangrijk dat de bodem van de buitenbak van goede kwaliteit is om blessure leed, bij de paarden en pony’s, te voorkomen en om het rijplezier te bevorderen.   

Naast inkomsten uit lidmaatschappen zijn wij als rijvereniging afhankelijk van sponsoren en donaties. Daarnaast proberen wij extra inkomsten te genereren door het organiseren van wedstrijden en evenementen. Deze inkomsten hebben wij hard nodig om te voorzien in onze vaste uitgaven (gas, water, elektra en verzekeringen) en daarnaast voor het onderhoud en verduurzaming van ons clubterrein. 

Een goede bodem is een absolute must om aan de verwachtingen te blijven voldoen van onze leden, wedstrijdruiters maar ook om ons voortbestaan als rijvereniging veilig te stellen. Door het intensieve gebruik, in alle wisselende weersomstandigheden, is onze bodem dit voorjaar aan groot en vakkundig onderhoud toe.

En daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan, namelijk € 2500,-.

Deze noodzakelijke onderhoudskosten zijn, voor ons als kleine rijvereniging, erg hoog. 

Wij willen je vragen, door een donatie, ons te helpen om samen met ons het onderhoud van de bodem van de buitenbak te realiseren. 

Bedankt als je een donatie wilt doen. Elk bedrag is welkom en wordt enorm gewaardeerd.

Het helpt ons, PSV De Loenermarkruiters, als rijvereniging te blijven voortbestaan. 

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten